FŐOLDAL EDZŐINK ÓRAREND ÁRLISTA KAPCSOLAT
Szolgáltatások

Ökölvívás

Szolgáltatások

Ökölvívás

Az ökölvívásról röviden

Az ökölvívás célja, hogy a szemben álló küzdők az ököl szabályos ütőfelületével a testnek a szabályok által meghatározott területére minél több ütést helyezzenek el. Az ökölvívás céljából kitûnik, hogy legfontosabb technikai, elemei az ütések, de emellett nagyfontosságúak a védések is. Nemcsak azért, mert a sikeres védésekkel az ütésekkel szerzett fölényt biztosítani lehet, hanem, mert azokkal megkíméljük a test fizikai és lelki erejét. Mindezeken felül, a védések következtében olyan helyzetek adódnak, amelyeket az ökölvívók sikeres ütésekkel használhatnak ki.

Az előbbiekből következik, hogy az ökölvívó a küzdelem feltételeinek akkor tud megfelelni, ha elsajátítja az ökölvívás technikáját, annak egyszerû és az egyéniségének megfelelő összetett formáit. Ezzel párhuzamosan az ökölvívónak meg kell tanulnia a technikának a helyzetekhez mért ésszerû alkalmazását, vagyis a taktikát is.

Természetesen az ökölvívás a fentiekben leírtakról is szól(hat), azonban az ökölvívás, olyan mint feszültség levezető sportág is kiválóan alkalmazható módszer. Az M1 Fitness tulajdonosai régóta kapcsolatban vannak az ökölvívással, ezért is kapott hangsúlyt ez a sportág a fitness és aerobik termekben folyó tevékenységek mellett.

A felnőttek és a gyermekek szervezett kereteken belül ûzhetik nálunk ezt a sportágat komplexumunkban, amelyhez szakképzett edzőket biztosítunk igény esetén, előzetes egyeztetés alapján.

A gyermekek (fiúk és lányok egyaránt) 10 éves kortól járhatnak szervezett módon ökölvívó edzésekre, edzők, szakemberek felügyelete mellett.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ökölvívás iránt, érdeklődjön a részletekről, telefonon vagy személyesen kollégáinktól!

Kimagasló eredményeink

Csóka Nándor

Kocsis Richárd

Csóka Barnabás

Sélei János
Minden korosztályban sikerült dobogóra állnia a korosztályos Magyar Bajnokságokon

Nyitvatartási idő


Hétfő
5:30-22:00
Kedd
5:30-22:00
Szerda
5:30-22:00
Csütörtök
5:30-22:00
Péntek
5:30-22:00
Szombat
7:30-20:00
Vasárnap
7:30-20:00

Kapcsolatfelvétel
KÜLDÉS
Nem találja problémájára a megoldást?
Keresse pultosainkat!Drótos Alexandra

Szemán Zita

Várkoly Tamás

Vendégkönyv
Mondja el véleményét termünkről

Hegedűs Anett
A motivációt és az elért eredményeket is az itteni hangulatnak de főleg Tamásnak köszönhetem. Soha nem cserélném le ezt az edzőtermet!

N. István
Nyitás óta rendszeres látogatója vagyok a teremnek. Ezúton is gratulálok a színvonalas szolgáltatáshoz. Különösen fontos számomra a vendéglátó hölgyek figyelmessége! Kedves mosolyuk nélkül a terem nem lenne az igazi!

K. Eszter
Szeretnék gratulálni a válogatott "jófej" alkalmazottakhoz! Öröm ide járni, mindig kellemes légkör fogad, sokat számít,hogy barátságos, vidám arcok állnak a pultban. Különösen kiemelném az alkalmazottak szakmai hozzáértését,segítőkészségét! Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy mindenképpen az M1Fitnessbe jöjjön sportolni,hogyha minőségi,kellemes,színvonalas helyen szeretné idejét eltölteni! Kívánom, hogy a jövőben is ilyen nagyszerű maradjon a légkör és továbbra is élvezet legyen ide járni!

Z. András
Köszönjük a fantasztikus hangulatot, ilyen jó még sosem volt a zene az edzőteremben!

Rácz Péter
Számomra ez a tökéletes edzőterem. Szellemi és fizikai értelemben is a maximumot nyújtja nekem. Hiszem, hogy sok éven keresztül képes lesz ezt a színvonalat tartani mindannyiunk örömére.KÜLDÉS
info@m1fitness.hu
Tel.: 46 / 506-536, Fax.: 46 / 506-537
Tel.: 46 / 506-536,
Fax.: 46 / 506-537

Miskolc, Szeles u. 11, 3526
Adatkezelési nyilatkozat | Minden jog fenntartva | 2019 M1 Fitness